Us en recoredeu d'aquell projecte d'hort que es va iniciar una bonica jornada de feina el passat 15 de març? Doncs ja té aquest aspecte!
Caputxina i gota
Ja n'hem tastat els enciams, mostasses, rúcules i espinacs.
Cada dia té més color, els carbassons ja floreixen i les tomatigueres comencen a enfilar. Ens hem apuntat a tractar les plantes amb plantes i intentem portar-nos bé amb cargols i llimacs (on n'hi mengen quatre ni mengen quatre... mil!!!). És interessant veure com cucs i someretes (porquets de sant antoni) airegen la terra i com els poriols (marietes) aprofiten el pugó. És tot un ecosistema el de l'hort!
Carbassó florit
Caputxina i gota
Encara ens queda molt per aprendre, però de moment, estem molt contents.
"Neix ben verd
i mor ben roig,
és més buit
que el cap d'un boig."
El senyor pebrot!
2 comentaris:
Xulíssim el vostre hortet! D'on has tret la grana de rúcula? En vull plantar al meu terrat.
Un petó ben gros i cuida't.
Hosti Bau!
estas fent la compe a les nostres carabasses???
i tot això amb o sense tractament d'ortigues això?!!!
carai carai! a les illes hi deu bufar bon ven!!!o això ho fas servir voletes blaves d'aquelles?? "nomes una miqueta, nno son gaire quimiques!!"
bessinyus!
Publica un comentari a l'entrada