dimarts, 12 de maig del 2009

Qui té l'hort ben proveït, amb poc pa va tip

Us en recoredeu d'aquell projecte d'hort que es va iniciar una bonica jornada de feina el passat 15 de març? Doncs ja té aquest aspecte!


Ja n'hem tastat els enciams, mostasses, rúcules i espinacs.
Cada dia té més color, els carbassons ja floreixen i les tomatigueres comencen a enfilar. Ens hem apuntat a tractar les plantes amb plantes i intentem portar-nos bé amb cargols i llimacs (on n'hi mengen quatre ni mengen quatre... mil!!!). És interessant veure com cucs i someretes (porquets de sant antoni) airegen la terra i com els poriols (marietes) aprofiten el pugó. És tot un ecosistema el de l'hort!

Carbassó florit

Caputxina i gota

Encara ens queda molt per aprendre, però de moment, estem molt contents.
"Neix ben verd
i mor ben roig,
és més buit
que el cap d'un boig."
El senyor pebrot!

2 comentaris:

Teresa Bau ha dit...

Xulíssim el vostre hortet! D'on has tret la grana de rúcula? En vull plantar al meu terrat.

Un petó ben gros i cuida't.

Unknown ha dit...

Hosti Bau!
estas fent la compe a les nostres carabasses???
i tot això amb o sense tractament d'ortigues això?!!!
carai carai! a les illes hi deu bufar bon ven!!!o això ho fas servir voletes blaves d'aquelles?? "nomes una miqueta, nno son gaire quimiques!!"
bessinyus!